Nieuw boek: En ik dan?

[:nl]BOOKCOVERSLIDE“En ik dan?” Het is de titel van mijn nieuwe boek voor iedereen die te maken heeft met de ongezonde vaste gewoonte (de verslaving) van een ander.

Aan de hand van de 12 stappen van al-anon geeft het boek jouw een houvast bij het terugvinden van jouw weg naar geluk en gemoedsrust, of zoals het op de omslag staat:

De ongezonde vaste gewoonte – of verslaving – van iemand  om wie je geeft kan veel leed en chaos veroorzaken: angst, pijn, ruzie, geweld, verdriet, scheiding, verhuizing, boosheid, schaamte en schuldgevoel, maar ook eenzaamheid, ontslag, problemen met justitie en ziekte of zelfs de dood. Zonder het te weten kom je hierdoor soms terecht in jouw eigen ongezonde gewoontegedrag: je raakt ‘verslaafd’ aan de verslaafde.

Er kan dan een moment komen dat je inziet, dat het zo niet verder kan. Er moet iets veranderen.
Gelukkig is herstel mogelijk. Er is hoop, een weg naar gemoedsrust en zelfs naar geluk. Zet nu jouw eerste stap, want je kan en mag voor jezelf zorgen.[:en]BOOKCOVERSLIDE“En ik dan?” Het is de titel van mijn nieuwe boek voor iedereen die te maken heeft met de ongezonde vaste gewoonte (de verslaving) van een ander.

Aan de hand van de 12 stappen van al-anon geeft het boek jouw een houvast bij het terugvinden van jouw weg naar geluk en gemoedsrust, of zoals het op de omslag staat:

De ongezonde vaste gewoonte – of verslaving – van iemand  om wie je geeft kan veel leed en chaos veroorzaken: angst, pijn, ruzie, geweld, verdriet, scheiding, verhuizing, boosheid, schaamte en schuldgevoel, maar ook eenzaamheid, ontslag, problemen met justitie en ziekte of zelfs de dood. Zonder het te weten kom je hierdoor soms terecht in jouw eigen ongezonde gewoontegedrag: je raakt ‘verslaafd’ aan de verslaafde.

Er kan dan een moment komen dat je inziet, dat het zo niet verder kan. Er moet iets veranderen.
Gelukkig is herstel mogelijk. Er is hoop, een weg naar gemoedsrust en zelfs naar geluk. Zet nu jouw eerste stap, want je kan en mag voor jezelf zorgen.[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »